Rüyada sevdiğin kadından ayrıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kadından ayrıldığını görmek, hayatındaki bir düzenin ya da alışılmış bir bağın çözüleceğine işarettir. Bu rüya, bir dönemin kapanışını ve mevcut durumun artık eski biçimiyle devam edemeyeceğini gösterir.

Ayrılık rüyası, bu bağın nasıl koptuğuna göre farklı yönlere evrilir. Eğer bu kopuş senin iradenle ve bir yön tayiniyle gerçekleşiyorsa yolun açılması, eğer bu bir mecburiyet veya çaresizlik sonucu yaşanıyorsa boyun eğmek söz konusudur.

Bu rüya, hayatının sosyal veya duygusal alanlarında yeni bir safhaya geçeceğini haber verir. Eğer bu değişim rüyanda bir kopuşun getirdiği ağırlığı hafifletiyorsa, bu durum senin için yeni imkânların ve daha berrak bir geleceğin müjdecisi olabilir.

Rüyada sevdiğin kadının gittiğini görmek, bu ayrılığın senin dışındaki bir iradeyle veya kaçınılmaz bir akışla gerçekleştiğini gösterir. Bu rüya, senin bir şeye karşı boyun eğmek zorunda kalacağını ya da elinde olmayan sebeplerle bir durumdan kopacağını ifade eder. Bir dikişin sökülmesi gibi, senin müdahalen dışında gerçekleşen bu kopuş, rüyanın hükmünü kabulleniş üzerine kurar.

İyi ki Varsınız

Allah sizden razı olsun. Tüm samimiyetim ile söylüyorum.Rabbim iki cihanda da yerinizi güzel eylesin.

Rüya gören

Rüyada ölmüş babanla gezdiğini görmek

Hocam çok teşekkür ederim. İlminize bereket. Yılan olunca bayağı tedirgin olmuştum..

ABDULLAH

Rüyada yılana dokunduğunu görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Teşekkür ederm güzel yorumunuz için.Rabbimin izni ile..Amin

MEHMET

Rüyada kağıt para saydığını görmek

inşallah Selamın Aleyküm Allah razı olsun değerli yorumun için

Yasin

Rüyada çocuk görmek

Teşekkür ederim hocam. Allahım razı olsun. Selametle

Hüseyin

Rüyada imam olduğunu görmek

Teşekkür ederim inşallah deprem bise bırakmadı bize ne eşya kaldı nede evimiz

Nurhan

Rüyada sahabe kabri görmek

Allahım insallahu teâlâ Rabbim ilminizi daim etsin çok sağolun bian korkmuştum çunku olmuş annemde habersiz döktüm görecek kizicak diye alıp koymuş olmam rüyamda beni çok korkutmustu açıkçası hocam Allah bir değil bin kere razı olsun sizden

Meral

Rüyada altın çaldığını görmek

Çok teşekkür ederim bu kadar hızlı yanıt beklemiyordum

Nurten

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için...Allahım razı olsun..

mehmet

Rüyada iğne yaptığını görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.