Rüyada şeytan aldatmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, birikim yapılacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.
Rüyada iki şeytan görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, üzüntülü günlerin sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.
Rüyada şeytan kaçmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına yorulmaktadır.
Rüyada şeytan işemesi yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.
Rüyada şeytan bıçaklamak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.
Rüyada şeytan kovmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulur.
Rüyada şeytan dövmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına inanılır.
Rüyada şeytan çıkartma yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalettir.
Rüyada şeytan cin görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.