Rüyada şeytanın kapıyı zorlaması kısmetin açılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.
Rüyada şeytanın kapıyı zorlaması büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, fakirlerin zenginleşeceğine inanılır.
Rüyada şeytanın korkutması kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.
Rüyada şeytanın kusması sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine tabir olunur.
Rüyada şeytanın boğması maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.
Rüyada şeytanın ısırması sağlığın bozulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına tabir olunur.
Rüyada şeytanın dokunması ticaretinin büyüyeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işarettir.
Rüyada şeytanın görmek ele güne muhtaç olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.
Rüyada şeytanın gülmesi girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yaralarına da merhem olacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.