Rüyada sınav tercihi yapmak

Rüyada sınav tercihi yapmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hüsrana uğrayacağına, yol alacağına, endişelerinin son bulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada sınav tercihi yapmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada okul tercihi yapmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lise tercihi yapmak sorunlarının biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada yanlış üniversite tercihi yapmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite tercihi görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kpss tercihi yapmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lise tercihi yaptığını görmek çok üzüntü yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tercihi yapmak hayallerin gerçekleşeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı