Rüyada tekerlek tamir ettiğini görmek

Rüyada tekerlek tamir ettiğini görmen, geçimini sağladığın işlerin veya hayatının akışını belirleyen düzenin yeniden işler hale gelmesine işaret eder. Bu rüya, mevcut yürüyüşünde karşılaştığın aksaklıkları gidermek için bir çaba içine gireceğini gösterir.

Eğer tamir süreci seni zorlamıyorsa, hayatındaki tıkanıklıklar senin müdahalenle hızla açılır. Ancak tamir ederken güçlük çekiyorsan, düzenini yeniden kurmak için bir miktar vakit ve sabır harcaman gerekebilir.

Bu rüya, rızkını temin ettiğin yollarda daha sağlam adımlar atman için bir işarettir. Çabaların, hayatının çarkını daha düzenli döndürmene vesile olur.

Rüyada teker değiştirdiğini görmen, durma noktasına gelen bir süreci yeni bir yöntemle harekete geçireceğini gösterir. Mevcut imkânların yetersiz kaldığı bir noktada, yeni bir çare bulmak için eskiyi bırakıp yeniyi devreye sokarsın. Bu değişim, tıkanan bir yolu aşmak için bir düğümü çözmek gibidir. Çünkü tekerlek değiştirmek, işlerin yürüyüşünü kesintiye uğratan engeli aşmanı sağlar.

İyi ki Varsınız

Cok tesekkür ederim size yazdıktan sonra tekrar uyudugumda yine dedesinin iyilestigini gördüm. Sizce bunu 2 kez görmem dedesinin iyilesicegine isaretmi

SimaYalcın

Rüyada hasta birisinin iyileştiğini görmek

Dualarımızın kabul olması dileğiyle yorumunuz icin teşekkürler.

Ender

Rüyada duman çıktığını görmek

Allah sizden razı olsun. Tüm samimiyetim ile söylüyorum.Rabbim iki cihanda da yerinizi güzel eylesin.

Rüya gören

Rüyada ölmüş babanla gezdiğini görmek

Çoookk, teşekkür ederim mesajınız için.☺️ ALLAH sizden razı olsun.

Asi

Rüyada ölünün korktuğunu görmek

Allah razı olsun hocam peki sevdiğimi öyle bir kıyafetle gormemin sebebi nedir acaba

Zeynep nisa

Rüyada ölüyü mezardan çıkardığını görmek

Teşekkür ederim mutlu oldum bugün onun etkisiyle kendimi kötü hissediyordum

Esra

Rüyada birinin geldiğini görmek

Teşekkür ederim hayırlı yorumlarınız için...Allahım razı olsun..

mehmet

Rüyada iğne yaptığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben bu rüyayı iki bölüm okuyorum matamatik bölümünde mezuna kaldim 4 senelik bölüm 6 senedir bitmiyor psikolojim bozuldu .diğer bölümün kpssine çalışırken matamatik bölümü yuzudne bazı şeyler aklıma geliyor çalışamıyorum bundna kaynakli doğrusu hangsisiyse...

Melike

Rüyada deniz görmek

Allah razı olsun değerli yorumlarınız için. Tşkr eder saygılar sunarım..

mehmet

Rüyada sure okuduğunu görmek

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Allahım razı olsun.

MEHMET

Rüyada tırnak görmek
Furkan Reşid

Furkan ReşidTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Bir rüyada akılda kalan ayrıntı, rüyanın en çok şey söyleyen yeridir. Rüya bir düğüm gibi gelir, ucu da o küçük ayrıntıda saklıdır. Aynı rüya bir renk ya da bir yüz farkıyla bambaşka bir hâle işaret eder. Hâlin inceliği de ayrıntıdadır. O yüzden sana dokunan ayrıntıyı küçük görme. Son söz hikmet sahibi Allah'ındır.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Furkan Reşid'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.