Rüyada tüfekle saldırıya uğramak

Rüyada tüfekle saldırıya uğramak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, aklına giren şeytana uyacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada tüfekle saldırıya uğramak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taramalı tüfekle saldırıya uğramak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada saldırıya uğramam tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada saldırıya uğramak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada tüfekle hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, gücünün azalacağına inanılır.

Rüyada evin saldırıya uğraması iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine inanılır.

Rüyada saldırıya uğrayıp kurtulmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadan saldırıya uğramak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı