Rüyada uçtuktan sonra düşmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.
Rüyada uçtuktan sonra düşmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına tabir olunur.
Rüyada öldükten sonra imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, güzel günler yaşanacağına delalet eder.
Rüyada yağmurdan sonra güneş aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret eder.
Rüyada kapanmak sonra açılmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret eder.
Rüyada kavgadan sonra ağlamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.
Rüyada yağmurdan sonra sel görmek yüksek moralli olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine rivayet etmektedir.
Rüyada idrardan sonra kan gelmesi sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına inanılır.
Rüyada tuvaletten sonra el yıkamak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, eşit davranılacağına yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.