Rüyada vücudundan bıçak çıkarmak allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.
Rüyada vücudundan bıçak çıkarmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.
Rüyada vücudundan cin çıkması dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.
Rüyada vücudundan tel çıkması ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.
Rüyada vucudundan kan gelmesi elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.
Rüyada vücudundan et kesilmesi kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına delalet eder.
Rüyada vücudundan kıl temizlemek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.
Rüyada vücudundan kıl çekmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.
Rüyada vücudundan kan çıkması silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.