Rüyada beyaz pike

Rüyada beyaz pike yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz pike gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada beyaz pantolon ve beyaz gömlek giymek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada beyaz kedi ve beyaz köpek görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gelinlik ve beyaz damatlık görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk beyaz yumurta görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz beyaz güvercin görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseyle beyaz ata binmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz beyaz araba görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saçlı beyaz sakallı adam görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments