Rüyada arkadaşının sırtını sıvazlamak

Rüyada arkadaşının sırtını sıvazlamak moralinin bozulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sırtını sıvazlamak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Rüyada arkadaşının sırtını sıvazlamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının sırtını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sırtını kaşımak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sırtını keselemek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulur.

Rüyada sırtını ovmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulur.

Rüyada sırtını yıkamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtını ısırmak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtını kesmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments