Rüyada kurşun kalem kırılması

Rüyada kurşun kalem kırılması göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, onun istediği yoldan gideceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada kurşun kalem kırılması gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Rüyada gri kurşun kalem görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yeni bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun kalem yutmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada kurşun kalem ucu açmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem açmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına delalet eder.

Rüyada kurşun kalem bulmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki kurşun kalem görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun kalem kırılması hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada renkli kurşun kalem görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments