Rüyada kuru incir görmek yemek

Rüyada kuru incir görmek yemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kuru incir görmek yemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Rüyada incir görmek kuru incir ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hayalkırıklığı duyacağına alamet eder.

Rüyada kuru incir ve kuru kayısı görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada incir ağacında kuru incir görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru incir görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir ağacı görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru incir görmek ihya ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalettir.

Rüyada kuru siyah incir görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kuru incir görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, dualarına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments