Rüyada kuru siyah incir görmek

Rüyada kuru siyah incir görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalettir.

Rüyada kuru siyah incir gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada kuru siyah incir görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah kuru incir yemek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Rüyada kuru siyah incir yemek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, işlerinin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir görmek kuru incir kazancın az da olsa yitirileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir ve kuru kayısı görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına inanılır.

Rüyada siyah kuru incir görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacında kuru incir görmek çok büyük üzüntü duyacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuru incir satmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments