Rüyada mor renk meyve görmek

Rüyada mor renk meyve görmek başının ağrıyacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, keyifli hale geleceğine, işinden evine gidip geleceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada mor renk meyve gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Rüyada mor renk meyve görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalettir.

Rüyada yeşil renk meyve görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu renk meyve görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk meyve görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyve bahçesinden meyve toplamak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada renk renk çiçek görmek diyanet hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada renk renk tesbih görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işarettir.

Rüyada renk renk toprak görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments