Rüyada sırtını kesmek

Rüyada sırtını kesmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, zorluğa düşeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sırtını kesmek gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Rüyada sırtını ovmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, anne baba duasının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtını ısırmak bolluk ve bereket geçireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sırtını kesmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada sırtını yıkamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalettir.

Rüyada birinin sırtını örtmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının sırtını görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada birisinin sırtını kaşımak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, halinin iyi olduğuna inanılır.

Rüyada birisine sırtını dayamak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments