Rüyada başkasının kolunu kıllı görmek

Rüyada başkasının kolunu kıllı görmek çok güzel işlere gireceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, bol rızık sahibi olunacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının kolunu kıllı gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada başkasının kolunu kıllı görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada kolunu kıllı görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kolunu kıllı görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret eder.

Rüyada birinin kolunu kıllı görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının sırtını kıllı görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kolunu yanık görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının kolunu kesildiğini görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada başkasının kolunu alçıda görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments