Rüyada baş parmak parçalanması kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, eve huzur dolacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kazancını katbekat arttıracağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.
Rüyada sağ el baş parmak büyük fırsatların kapısını açacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.
Rüyada sol el baş parmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet etmektedir.
Rüyada parmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, keyifli olacağına işaret etmektedir.
Rüyada parmak izi zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.
Rüyada parmak koparılması ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işaret eder.
Rüyada baş parmak parçalanması gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada parmak izi basmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.
Rüyada parmak şişmesi dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.