Rüyada bebeğin birinin uzerine kusmasi hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.
Rüyada bebeğin birinin uzerine kusmasi sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet etmektedir.
Rüyada bebeğin üzerine pislemesi böylece aynı hataları yapmayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine tabir olunur.
Rüyada bebeğin üzerine kar yağması büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına delalettir.
Rüyada üzerine bebeğin işemesi şansın kaçacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.
Rüyada bebeğin üzerine işemesi rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret eder.
Rüyada bir bebeğin üzerine kusması başarılarının devamlı olacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.
Rüyada erkek bebeğin üzerine işemesi allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.
Rüyada bebeğin üzerine kusması imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.