Rüyada bıçak kestiğini görmek insanlarla tartışacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, umutlarının çoğalacağına yorulur.
Rüyada bıçak kestiğini görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalet eder.
Rüyada elini bıçak kestiğini görmek talihinizin artacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.
Rüyada nar kestiğini görmek ekonomik olarak kalkınacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.
Rüyada ot kestiğini görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına yorulur.
Rüyada turp kestiğini görmek aile hayatlarını bozulacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına inanılır.
Rüyada sol elini kestiğini görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına alamet eder.
Rüyada börek kestiğini görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.
Rüyada keçi kestiğini görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.