Rüyada bir evin su akması sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.
Rüyada evin içindeyken evin yanması maddi olarak çok kayıp vereceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına inanılır.
Rüyada evin içindeyken evin yıkılması kasasının daha çok para dolacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işarettir.
Rüyada bir evin yanması sürekli bağırıp çağıracağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.
Rüyada evin zemini tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.
Rüyada evin dağılması zor bir döneme gireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işaret eder.
Rüyada evin çatısı yok maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işarettir.
Rüyada evin küf olması çok güzel çalışmalar yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.
Rüyada evin çiş kokması verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.