Rüyada bir kişiye ayakkabı vermek yüzünde güller açacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine yorulur.
Rüyada bir kişiye ayakkabı vermek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalettir.
Rüyada ölen kişiye ayakkabı almak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.
Rüyada sevdiğin kişiye ayakkabı almak planlarının bozulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.
Rüyada ölmüş kişiye ayakkabı giydirmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet eder.
Rüyada ölen kişiye ayakkabı giydirmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.
Rüyada ölen kişiye ayakkabı vermek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.
Rüyada ölmüş kişiye ayakkabı almak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulmaktadır.
Rüyada küs kişiye sarılmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.