Rüyada bir şeye çok sinirlenmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.
Rüyada her şeye sinirlenmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına işarettir.
Rüyada bir şeye çok sinirlenmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.
Rüyada bir şeye çarpmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalet etmektedir.
Rüyada bir şeye tutunmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.
Rüyada her şeye geç kalmak bunun da rüya sahibine sorun olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.
Rüyada bir şeye basmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada bir şeye inanmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına inanılır.
Rüyada bir şeye tapmak kendisini eve kapatacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.