Rüyada birinden teklif almak

Rüyada birinden teklif almak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinden teklif almak bolluğa kavuşacağına, problemlere çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinden teklif almak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Rüyada iş teklif etmek ailesi ile mutlu olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada teklif görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Rüyada teklif almak mutluluk dolu haberler alacağına, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik teklif almak ancak yılmayacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine iş teklif etmek aydınlık bir döneme girileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızdan teklif almak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı