Rüyada büyük abdestini koltuğa yapmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, haksızlığa uğrayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına alamet eder.
Rüyada büyük abdestini koltuğa yapmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.
Rüyada büyük abdestini şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, işinde terfi alacağına alamet eder.
Rüyada büyük abdestini eve yapmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına yorulur.
Rüyada büyük abdestini yıkamak sorunların artacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret etmektedir.
Rüyada önden büyük abdestini hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işarettir.
Rüyada büyük abdestini bozmak allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulur.
Rüyada çocuğunun büyük abdestini temizlemek kariyer sahibi olacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet eder.
Rüyada bebek büyük abdestini yapması ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.