Rüyada deri koltuğa oturmak

Rüyada deri koltuğa oturmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, birçok engelin aşılacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada deri koltuğa oturmak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuğa çay dökmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada koltuğa pislemek eğlenceli günler geçireceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada koltuğa yatmak sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Rüyada koltuktan koltuğa atlamak işinin de hep yürüyeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz koltuğa oturmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada eski bir koltuğa oturmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada koltuğa ters oturmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı