Rüyada koltuktan koltuğa atlamak herhangi bir zarara uğranmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bol hayır duası alınacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret eder.
Rüyada koltuktan koltuğa atlamak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.
Rüyada arka koltuktan ön koltuğa geçmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalettir.
Rüyada koltuktan düştüğünü görmek işindeki verimliliğinin artacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine inanılır.
Rüyada bebeğin koltuktan düştüğünü görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet eder.
Rüyada birinin koltuktan düştüğünü görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işaret eder.
Rüyada koltuğa yatmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.
Rüyada koltuğa çay dökmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.
Rüyada koltuğa pislemek parasız kalacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.