Rüyada dini kitaplar almak zenginliğini kaybedeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.
Rüyada dini kitaplar almak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine alamet eder.
Rüyada dini kitaplar görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, güzel ameller işleyeceğine inanılır.
Rüyada çok kitaplar görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret eder.
Rüyada güzel kitaplar görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.
Rüyada renkli kitaplar görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına alamet eder.
Rüyada kitaplar görmek diyanet çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işarettir.
Rüyada eski kitaplar sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.
Rüyada kitaplar taşımak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.