Rüyada kürek almak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, anne baba dualarının alınacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına yorulmaktadır.
Rüyada kürek ile içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, insanların hayır dualarını alacağına alamet eder.
Rüyada kürek yarışı dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.
Rüyada kürek çalmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulmaktadır.
Rüyada kürek tutmak başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına tabir olunur.
Rüyada süpürge kürek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına alamet eder.
Rüyada kürek görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.
Rüyada kürek almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, bunun için allah’a şükredeceğine işarettir.
Rüyada kürek kullanmak aile içinde saadetinin artacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.