Rüyada oturduğun yerden kalkamamak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, arabuluculuk yapılacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada oturduğun yerden kalkamamak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet eder.
Rüyada oturduğun yerden yükselmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet etmektedir.
Rüyada oturduğun evi bulamamak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalettir.
Rüyada eski oturduğun eve taşınmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalettir.
Rüyada oturduğun evden taşınmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalet etmektedir.
Rüyada oturduğun yerin sallanması rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, şansın ve bahtının da açılacağına delalettir.
Rüyada eski oturduğun evi görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, borç batağına düşeceğine işaret etmektedir.
Rüyada hep eski oturduğun evi görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.