Rüyada pembe bisiklet dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.
Rüyada pembe saç yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.
Rüyada pembe üst bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.
Rüyada pembe bulut onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, düze çıkacağına işarettir.
Rüyada pembe arı görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret eder.
Rüyada pembe oya görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet eder.
Rüyada pembe külot dinine bağlı kalacağına, razı geleceğine işaret etmektedir.
Rüyada pembe cin görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.
Rüyada pembe nar görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, hastalıklarının düzeleceğine rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.