Rüyada peygamberimizin yatağını görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet eder.
Rüyada peygamberimizin yatağını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet eder.
Rüyada yatağını değiştirmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet etmektedir.
Rüyada yatağını pislemek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.
Rüyada yer yatağını görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.
Rüyada yatağını temizlemek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet eder.
Rüyada yatağını ıslak görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.
Rüyada yatağını ıslattığını görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına yorulur.
Rüyada başkasının yatağını düzeltmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.