Rüyada resim çektirmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, bereketli yağmurlara, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet eder.
Rüyada resim çekmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.
Rüyada resim silinmesi birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet eder.
Rüyada resim bastırmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.
Rüyada resim yollamak kısmet bolluğu yaşanacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işarettir.
Rüyada resim çizmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işarettir.
Rüyada resim asmak şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.
Rüyada resim kaybetmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kötü durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.
Rüyada resim boyası bankadaki hesabının kabaracağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.