Rüyada şeyhten korkmak hastalıkların iyileşeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, şansızlığın kırılacağına alamet etmektedir.
Rüyada şeyhten korkmak feraha ermeye, sorun üzerine sorun yaşanacağına işaret etmektedir.
Rüyada şeyhten dua istemek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.
Rüyada şeyhten yardım istemek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.
Rüyada şeyhten el almak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına alamet etmektedir.
Rüyada şeyhten para almak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada şeyhten tokat yemek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulur.
Rüyada şeyhten ders almak makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada şeyhten hediye almak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.