Rüyada tercih edilmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, mal sahibi olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına inanılır.
Rüyada tercih edilmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, rahat bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.
Rüyada üniversite tercih yapmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına inanılır.
Rüyada tercih kılavuzu görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.
Rüyada tercih yapmak zorunda kalmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.
Rüyada iki erkek arasında tercih yapmak kazanç kapılarının açılacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.
Rüyada sevgilinin başkasını tercih etmesi hayallerde değişiklikler olacağına, duymadığı sözleri duyacağına delalettir.
Rüyada eşinin başkasını tercih etmesi iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına delalet etmektedir.
Rüyada tercih edilmemek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.