Rüyada teröristlerden kacirilmak edilen duaların karşılığını bulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işaret eder.
Rüyada teröristlerden kurtulmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.
Rüyada teröristlerden kacirilmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet etmektedir.
Rüyada teröristlerden kaçmak islami eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalet eder.
Rüyada teröristlerden kaçma kısmetin bollaşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.
Rüyada teröristlerden saklanmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına inanılır.
Rüyada teröristlerden kaçmak ne demek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.
Rüyada teröristlerden kaçmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.
Rüyada teröristlerden kaçtığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.