Rüyada üstüne eşya düşmesi

Rüyada üstüne eşya düşmesi rahatlığa ereceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne eşya düşmesi bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir eşya yenilemek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet eder.

Rüyada bir eşya kaybetmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşya düşürmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı eşya eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada eşya hazırlamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Rüyada eşya koklamak hayırsız olaylar yaşayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eve eşya taşınması olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı