Rüyada yanlış karar vermek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.
Rüyada yanlış karar vermek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, işlerin artacağına inanılır.
Rüyada karar defteri görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına inanılır.
Rüyada ne giyeceğine karar verememek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.
Rüyada ev satmaya karar vermek acı veren kazalara, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.
Rüyada biriyle evlenmeye karar vermek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına yorulur.
Rüyada hamile kalmaya karar vermek iyi huylar edineceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret etmektedir.
Rüyada kendi ölümüne karar vermek zenginliğinin süreceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.
Rüyada köpek almaya karar vermek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.