Rüyada yüksekten denize atlamaya korkmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına yorulur.
Rüyada yüksekten denize atlamaya korkmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.
Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, geçim derdinin kalmayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada denize atlamaya çalışmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına inanılır.
Rüyada yüksekten atlamaya korkmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.
Rüyada denize atlamaya korkmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalettir.
Rüyada yüksekten denize bakmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine tabir olunur.
Rüyada denize yüksekten atlamak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret eder.
Rüyada yüksekten denize itildiğini görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.