Rüyada beyaz yasemin çiçeği

Rüyada beyaz yasemin çiçeği varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, özgüveninin artacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kurtuluşa kavuşacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yasemin çiçeği gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Rüyada beyaz yasemin çiçeği işlerinin baltalanacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yasemin çiçeği görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasemin toplamak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yasemin çiçeği almak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada yasemin ismi duymak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasemin çiçeği toplamak hayırlı ve güzel olacağına, kariyer sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yasemin ismini görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yasemin ağacı görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, ona yardımcı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments