Rüyada siyah bot ayakkabı

Rüyada siyah bot ayakkabı kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, şerefli bir hayat süreceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah bot ayakkabı gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Rüyada siyah saçlı siyah gözlü bebek görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah yılan ve siyah kedi görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah elbise siyah ayakkabı giymek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Rüyada siyah siyah köpek görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılan ve siyah köpek görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah siyah kusmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tek taş hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah top bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments