Rüyada siyah it görmek

Rüyada siyah it görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah it gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Rüyada siyah saçlı siyah gözlü bebek görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Rüyada siyah elbise siyah ayakkabı giymek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılan ve siyah kedi görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulur.

Rüyada siyah siyah köpek görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yılan ve siyah köpek görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah siyah kusmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah tek taş gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah fil sorunların biteceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments