Rüyada ankaradan ev almak

Rüyada ankaradan ev almak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, tövbelerin kabul olacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ankaradan ev almak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına inanılır.

Rüyada ankaradan gelmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı