Rüyada bombadan yaralanmak

Rüyada bombadan yaralanmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bombadan kurtarmak onlar sayesinde moral bulacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada bombadan yaralanmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada el bombadan kaçmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işarettir.

Rüyada bombadan kurtulmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Rüyada atılan bombadan kaçmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, kendini bunu başaracağına delalet eder.

Rüyada birini bombadan kurtarmak saygınlık göreceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada bir bombadan kurtulmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada bombadan kaçmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı