Rüyada çıktığı eve geri taşınmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.
Rüyada çıktığı eve geri taşınmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.
Rüyada çıktığı işe geri girmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.
Rüyada dişinin çıktığı görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.
Rüyada yangın çıktığı görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına delalettir.
Rüyada eşini banyodan çıktığı çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işaret eder.
Rüyada avazı çıktığı kadar bağırmak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, kazaya ve belaya yakın olacağına yorulur.
Rüyada zemzem suyunun çıktığı yeri görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, evine bereket geleceğine delalettir.
Rüyada geri geri yürüyen birini görmek yeni bir eve sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.