Rüyada el parmak kopması

Rüyada el parmak kopması zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada sağ el baş parmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına alamet eder.

Rüyada parmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yaşamın kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada parmak izi başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada sol el baş parmak ortaklarla aranın bozulacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada parmak yaralanması yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hem işinde başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada baş parmak tırnağı tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada parmak erimesi yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş parmak parçalanması hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı