Rüyada evlenmek sonra ayrılmak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, düzeninin yıkılmayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kalabalıktan uzak olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına delalettir.
Rüyada evlenmek sonra ayrılmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.
Rüyada evlenmek sonra pişman olmak korkularını yeneceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet eder.
Rüyada evlenmek sonra vazgeçmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işarettir.
Rüyada öldükten sonra eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.
Rüyada yemekten sonra dua etmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine inanılır.
Rüyada kapanmak sonra açılmak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet etmektedir.
Rüyada bir ay sonra öleceğini görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.
Rüyada yağmurdan sonra sel görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.