Rüyada melekler tarafından sorguya çekilmek mutluluk ve başarı getireceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada melekler tarafından sorguya çekilmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine alamet eder.
Rüyada allah tarafından sorguya çekilmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine yorulur.
Rüyada biri tarafından sorguya çekilmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.
Rüyada melekler tarafından uyarılmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.
Rüyada polis tarafından sorguya alınmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada melekler tarafından korunduğunu görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işarettir.
Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işarettir.
Rüyada melekler tarafından korunmak büyük aşamalar kaydedeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.