Rüyada namaz vakti beklemek

Rüyada namaz vakti beklemek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz vakti beklemek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, bol bol moral depolanacağına rivayet eder.

Rüyada namaz vakti görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Rüyada vakti geçmiş namaz kılmak görmediği yerlere gideceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kerahat vakti namaz kılmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, bereket ve zenginlik olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vakti girmeden namaz kılmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çaresiz hallere düşeceğine delalet eder.

Rüyada namaz vakti rakiplerinin üzüleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Rüyada gece vakti namaz kılmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahur vakti yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı