Rüyada ölüyü televizyonda görmek

Rüyada ölüyü televizyonda görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü televizyonda görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda maç izlemek çok büyük ses getireceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyonda birini görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyonda haber izlemek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada babamı televizyonda görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını televizyonda görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada televizyonda deniz görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda yarışma izlemek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı