Rüyada sürekli ev almak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, evlat sahibi olunacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.
Rüyada sürekli bağırmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine delalet eder.
Rüyada sürekli gezmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulmaktadır.
Rüyada sürekli unutmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.
Rüyada sürekli el yıkamak büyük bir başarıya ulaşılacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalettir.
Rüyada sürekli öksürmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.
Rüyada sürekli bir şey yemek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine inanılır.
Rüyada sürekli işe geç kalmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet eder.
Rüyada sürekli yürümek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Habr-ül Menâm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Habr-ül Menâm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.